Oefenen voor je theorie-examen

Ben je bezig met het halen van je rijbewijs? Voor veel mensen is het theorie-examen een grotere uitdaging dan het praktijkexamen. Ook hiervoor geldt: oefening baart kunst. Op Theorie.nl kun je onbeperkt oefenen op het theorie-examen voor auto, motor of bromfiets. In de bibliotheek kun je gratis gebruikmaken van Theorie.nl.

Oefenen met de proefexamens op Theorie.nl vergroot je kans op slagen. De theorie-examens zijn officieel gecertificeerd en altijd up-to-date conform de CBR-wijze. Na het maken van een proefexamen kun je gemaakte fouten uitgebreid analyseren. Ben je naast oefenen voor je theorie-examen ook bezig met je praktijkexamen? Op Theorie.nl vind je vele video’s en examenroutes waarmee je ook alvast voor het praktijkexamen kunt oefenen.

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Je kan oefenen op een computer in de Bibliotheek of op je eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de bibliotheek.
Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen.

De samenwerking met Theorie.nl is in eerste instantie voor een jaar. Eind dit jaar wordt besloten of we deze dienstverlening voortzetten. Succes met je examen!